EHDOLLA EDUSKUNTAAN 2023

Tukijat

Joel Vanhanen

Espoon kaupunginvaltuutettu, kauppatieteiden yo.

Ira jos joku on lasten ja nuorten sekä koulutuksen puolella. Lisäksi Ira on hyväsydäminen, ahkera ja todella osaava tyyppi. Teen paljon yhteistyötä Iran kanssa Espoon kuntapolitiikassa ja Iraan voi aina luottaa. Koko Suomi hyötyisi eduskunnassa Iran osaamisesta!

Timo Paasonen

Iran entinen opettaja ja rehtori

Minulla on ollut ilo tutustua tomeraan, iloiseen Iraan jo alakoululaisena. Ira on luotettava, sanansapitävä, päättäväinen, jonka tekemisiä on ilo seurata. Uskon vahvasti häneen tulevana kansanedustajana.

Elina Valtonen

Kokoomuksen varapuheenjohtaja

Ira ymmärtää koulutuksen ja osaamisen merkityksen kasvun ja hyvinvoinnin rakentajana.

Heikki Autto

kansanedustaja

Olen oppinut tuntemaan Iran jo vuosia sitten ja minuun teki vaikutuksen nuori opiskelija, jonka palo asioiden muuttamiseen oli silminnähtävää. Ira on aikaansaava ja osaava, lämminhenkinen poliitikko, joka olisi omiaan ajamaan lasten, nuorten ja perheiden asioita eduskunnassa ja toimimaan koulutuksen airuena.

Julia Lindholm

Kahden lapsen äiti ja Espoon kaupunginvaltuutettu

Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Iran kanssa Espoon kaupunginvaltuustossa, erityisesti varhaiskasvatukseen liittyvien kysymysten parissa. Iran osaaminen ja aktiivisuus on vaikuttavaa, ja ennen kaikkea Ira on lämminsydäminen ja avoin ihminen, jolla on kyky luoda hedelmällistä vuoropuhelua kiperistäkin aiheista. Irasta saisimme kansanedustajan, joka on aidosti lasten, nuorten ja sivistyksen asialla!

Susanna Makaroff

Toivon Iran pääsevän eduskuntaan, sillä Suomi tarvitse hänen kaltaistaan nuorta, fiksua ja myös sydämeltään viisasta vastuunkantajaa. Ira ei tee numeroa itsestään, vaan toimii päättäväisesti, muita kuunnellen ja rakentavassa yhteistyössä lastemme ja nuortemme hyvinvoinnin edistämisen, laadukkaan koulutuksen ja turvallisen oikeusvaltion puolesta.

Simon Elo

kaupunginvaltuutettu, entinen kansanedustaja

Ira on sydämellinen ja aikaansaava ihminen, johon voi luottaa. Kannatan lämpimästi Iran tavoitetta tehdä Suomesta ystävällisempi yhteiskunta lapsia ja perheitä kohtaan.

Kai Mykkänen

kansanedustaja

Opin tuntemaan Iran lämpimänä ja aikaansaavana ihmisenä hänen ollessa Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja. Hän on asiantunteva lasten ja nuorten sekä koulutuksen puolestapuhuja.

Jenni Tuomainen

asiantuntija

Ira on sydämellinen, kuunteleva ja muut huomioon ottava henkilö. Ahkerana tekijänä hän perehtyy käsiteltäviin teemoihin ja yrittää löytää niihin ratkaisuja – koskivat ne sitten esimerkiksi koulutusta, oikeusvaltion kehittämistä taikka lapsia ja nuoria. Irasta jokainen saisi erinomaisen ja monipuolisen kansanedustajan!

Ville Laakso

juristi, Espoon kaupunginvaltuutettu ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu

Ira on sydämellinen, rohkea ja ahkera lasten edun puolustaja. Olen tehnyt Iran kanssa yhteistyötä jo monen vuoden ajan ja Iran asiantuntevuus vakuuttaa minut kerta toisensa jälkeen. Ira erottuu edukseen myös kyvyssään keskustella ja tehdä yhteistyötä hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Juuri tällaisia ominaisuuksia kansanedustajilta tarvitaan – näkisinkin mielelläni Iran Arkadianmäellä tänä keväänä!

Marja Blomqvist

varatuomari, veroasiantuntija Tapiolan Kokoomusnaiset ry:n puheenjohtaja

Irassa yhdistyy viisas ja ahkera poliitikko sekä lämminsydäminen ja helpostilähestyttävä äiti ja nainen. Iran into edistää lasten ja nuorten oikeuksia, puolustaa perheiden asemaa, parempaa koulutusta ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa käy selkeästi ilmi, ei pelkästään hänen puheissaan, vaan myös hänen toimissaan. Juristina Ira ymmärtää hyvin, millaisia muutoksia Suomessa on tehtävä, jotta voimme turvata Suomen säilymisen toimivana ja tasa-arvoisena oikeusvaltiona. Ääni Iralle on ääni Sivistyksen Suomelle, paremmalle Suomelle.

Heljä Misukka

opetusalan asiantuntija, yrittäjä

Vaikuttamisen ja päätöksenteon parissa koko työurani tehneenä tiedän, että Iralla on juuri niitä ominaisuuksia, joita eduskunnassa tarvitaan: Ira on määrätietoinen, ahkera ja asiantunteva, mutta aina myös ystävällinen ja kuunteleva tiimipelaaja. Politiikassa tulee eteen myös yllättäviä tilanteita, jolloin ehdokkaan arvot ovat ohjaamassa oikeisiin päätöksiin. Iralle tärkeitä ovat sivistys ja oikeudenmukaisuus. Siksikin Iraa on helppo kannattaa kansanedustajaksi!

Karoliina Huuskonen

juristi

Ira on juristikollegani , hyvä ystäväni ja rautainen ammattilainen. Iran toimintaa ohjaavat tärkeät arvot: oikeudenmukaisuus, lasten ja nuorten hyvinvointi sekä koulutus. Uskon, että eduskunnassa tarvitaan Iran kaltaista supernaista!

Janne Hälinen

juristi

Jos asuisin Uudenmaan vaalipiirissä, äänestäisin ehdottomasti Iraa. Eduskuntaan tarvitaan Iran kaltaista ihmistä, jolle politiikka on ennen kaikkea arvojen mukaan toimimista. Sivistys, yhdenvertaisuus ja oikeusvaltio tarvitsevat tinkimättömiä puolustajia. Siksi Ira on toivottavasti sinunkin valintasi!

Oskari Hyttinen

maajohtaja, Espoon tasa-arvo ja yhdenvertaisuustoimikunnan jäsen

Tunnen Iran tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja erityisesti lasten oikeuksien puolesta puhujana. Ira edistää asioita ymmärrettävällä ja helposti lähestyttävällä tavalla määrätietoisesti. Näitä arvoja, selkeyttä ja määrätietoisuutta myös eduskuntamme kaipaa.

Rosa Vetri

Iralla on suuri sydän ja hän ehtii aina kannustaa ihmisiä ympärillään. Iran ystävänä olen päässyt näkemään opiskeluajoista lähtien, miten on mahdollista tehdä politiikkaa hyvässä yhteistyössä ja inhimillisesti.

lahjoita Kampanjaani

Ja tue matkaani kohti eduskuntaa! Onnistunut kampanja edellyttää rahaa esimerkiksi some- ja lehtimainoksiin sekä esitteisiin. Jokainen lahjoitus on arvokas ja tärkeä.

Liity mukaan tukijoukkoihin

Paras vaalikampanja tehdään yhdessä. Kaikki tuki on arvokasta ja tarpeen. Aiempaa kokemusta ei tarvita, halu osallistua riittää. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittaudu vaalitiimiini tällä lomakkeella.