Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Viimeiset menneet Tapahtumat

Mielen puolella – nuorten mielenterveyskriisi

Olen mukana Keskuspuiston Nuorkauppakamarin ja Metropolin Nuorkauppakamarin järjestämässä vaalipaneelissa Mielen puolesta - nuorten mielenterveyskriisi. Kiinnostaako sinua, millaisia suunnitelmia kotikaupunkisi tekee nuorten mielenterveystyön suhteen? Millaisena kuntavaaliehdokkaat näkevät tilanteen ja mitä toimenpiteitä tulisi tehdä tilanteen parantamiseksi?? Nuorten mielenterveystilanteesta keskustelevat Mieli Ry:n edustaja sekä eri puolueiden kunnallisvaaliehdokkaat. Tule sinäkin mukaan!

Koulutus unelmien mahdollistajana

Miten turvataan laadukas varhaiskasvatus? Entä turvallinen ja terveellinen oppimisympäristö? Miten voidaan huolehtia siitä, että oppilas saa tarvitsemansa tuen? Miten korona on vaikuttanut kouluihin ja opetukseen? Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan tiistaina 18.5. klo 18 koulutuksesta. Tilaisuus järjestetään teamsissä ja kestää 60 minuuttia. Pääset osallistumaan tästä. 

Nuorten Espoo

ESPOOLAINEN NUORI! Millaisessa Espoossa sinä haluat asua? Tule kertomaan mielipiteesi, kuuntelemaan ja keskustelemaan. Olen ehdolla kevään kuntavaaleissa. Minulle on tärkeää, että Espoon päätöksenteossa kuuluu nuorten ääni. Siksi haluan kutsua sinut espoolainen nuori, kertomaan millaisessa Espoossa sinä haluat asua? Millainen arki on sujuvaa ja hyvää? Mikä tekee opetuksesta laadukasta? Ensin ääneen pääsevät kolme espoolaista nuorta, kun...